Îți place apa, aerul proaspăt de munte și mișcarea? Dacă răspunsul este DA, trebuie să fii prezent pe 26 și 27 mai 2018 la a IV-a ediție a Bicaz Kayak Fest, eveniment care îi reunește pe toți iubitorii de ambarcațiuni ușoare din România!

Astfel, te așteptăm în Portul turistic Bicaz, pe malul lacului Izvorul Muntelui, de la poalele masivului Ceahlău, din județul Neamț, pentru a vedea priveliști minunate, a întâlni localnici ospitalieri, pentru a gusta mâncarea tradițională moldovenească și pentru a participa pe apă cu un caiac sau o canoe la concursurile organizate pentru toată lumea, indiferent de vârstă!

Sâmbătă, 26 mai 2018, poți să participi la un maraton de 40 de kilometri sau la un semi-maraton de 20 kilometri, iar seara te vei distra cu cei mai faini oameni la petrecerea organizată. Duminică, 27 mai 2018, te așteaptă alte două concursuri: unul de sprint, cu plecare de la Barajul Bicaz, până în dreptul Portului turistic Bicaz, și al doilea, de eskimo-rolling, tehnica de a roti caiacul răsturnat. Nimeni nu ar trebui să lipsească nici anul acesta de la Bicaz Kayak Fest deoarece premiile puse în joc la tombolă sunt însemnate, marele premiu fiind un CAIAC în valoare de 1000 de euro.

Bicaz Kayak Fest este organizat de Primăria Bicaz, în parteneriat cu Asociația Holismed, și urmărește promovarea sănătății prin mișcare, încurajarea și dezvoltarea comunității caiaciste din România, prin adunarea într-o competiție sportivă deschisă a iubitorilor amatori și profesioniști de caiac, canoe și alte ambarcațiuni fără motor din țară și străinătate, porivit unuia dintre organizatori – Bogdan Iftemie.

Vă așteptam în weekendul de Rusalli să padelați și să vă consumați energia pe apă, într-un cadru natural impresionant la Bicaz Kayak Fest 2018! Mai multe informații despre eveniment pe www.bicazkayakfest.ro  sau www.facebook.com/bicazkayakfest.

Comments are closed.