Monica Vasilescu

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, este criticat în ultimele zile de foarte multă lume, după ce a participat la un eveniment organizat de primarul sectorului 5, Daniel Florea, pe care l-a lăudat la scenă deschisă. După toate glumele și reacțiile oamenilor, care au anunțat că-l vor huidui la concerte, Bittman a spus că va dona 11.000 de euro Asociației ”Dăruiește viață”, bani care au fost refuzați de către cele două inițiatoare ale celui mai curajos proiect de construire a unui spital, Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu.

”Pe pagina de FB a trupei Holograf a apărut un anunț privind donarea sumei de 11.000 de euro către proiectul asociației noastre. Ținem să facem următoarele precizări :

Avem nevoie de bani pentru a reuși să construim spitalul destinat copiilor bolnavi de cancer, dar nu putem accepta ca acest proiect, făcut cu mult suflet și implicarea a peste 150.000 de oameni, să fie în centrul unui scandal media și să devină un instrument de aplanare a unor crize de imagine.

Am comunicat reprezentantului trupei Holograf că acești 11.000 de eur, pe care dorește să-i doneze, ar trebui să se întoarcă în sectorul 5, acolo de unde au fost luați, sector în care, de altfel, activează mai multe ONG uri care se ocupă de copiii defavorizați.

Suntem deschiși la a primi susținerea trupei Holograf în viitor (chiar dacă nu s-a întâmplat în trecut), dar nu într-un asemenea context și contăm pe dorința sinceră a membrilor trupei de a contribui la construirea primului spital de oncologie pediatrică și radioterapie” – susțin reprezentantele Asociației ”Dăruiește viață”.

Comments are closed.