Monica Vasilescu

Victor Ponta face, cum ne-a obișnuit de ceva vreme, ironii la adresa fostului său camarad, Liviu Dragnea. Printre unele adevăruri, pe care le spune abia acum, după ce a plecat din PSD, fostul premier mai face și câteva greșeli de ortografie, că nu mai e pe cai mari, să-și ia consilieri pe bani publici. În postarea sa de pe Facebook, Ponta se întreabă dacă se poate mai rău pentru România, așa cum puteți citi în scrierea pe care am lăsat-o needitată, pentru posteritate.

Banicioiu, Ponta, Chirica, Ivan, Zgonea, Grindeanu, Tudose, Andronescu, Firea samd / toti acesti oameni au fost doar membrii PSD si au luptat doar pentru acest Partid – pana cand a fost trimis Dragnea de la PD Basescu sa ii numeasca “tradatori” !!!

Pe locul lui Ion Iliescu la Congresul PSD a stat Irina Tanase / pe locul lui Adrian Nastase si Victor Ponta de la Guvern sta acum Viorica Dancila / pe locul de Ministru de Interne ocupat candva de Ioan Rus s-a asezat acum si nu se mai da dusa Carmen Dan/ iar gandirea economica si fiscal bugetara a ajuns de la Florin Georgescu la Darius Valcov ! Se poate mai rau?!?

Deja distanta intre a fi “social democrat” si a fi “pesedist” devine o prapastie / si daca ai fost doar social democrat este deja un mare dezavantaj in PSD ( unde fara un serios pedigree in PD sau PRM doar originea din Teleorman te mai poate salva 🤢).

Stiu ca aceasta situatie imposibila este intretinuta cu milioanele de euro furate din bani publici cu care se cumpara sprijinul pt Dragnea / dar nimic nu se poate tine fara complicitatea, frica, comoditatea sau lasitatea membrilor PSD care sunt social democrati . In acest moment ei sunt principalii vinovati ( de la Gasca lui Dragnea nu mai asteapta nimeni nimic bun)!

La ProRomania nu putem fi cumparati cu banii si functiile lui Dragnea – nici speriati de agentii lui Carmen Dan / asa ca exista o “cetate social democrata” pe care Dragnea nu o poate ocupa – si de aici se poate conduce “Reconquista” pentru Romania!

Ps – probabil ca Viorica Dancila nu stie ce inseamna “Reconquista” – poate sa il intrebe azi pe Regele Spaniei / ca sa nu fie ea intrebata despre cum i-a tratat Guvernul pe 10 August pe cetatenii romani care locuiesc in Spania.

Comments are closed.