Monica Vasilescu

Blocăm Piața Victoriei! STOP Codul Penal! Acesta este numele evenimentului făcut pe Facebook de câteva organizații civice. Protestatarii au anunțat că vor bloca arterele principale din București care duc spre Piața Victoriei, cu mașini, motociclete și biciclete, dacă modificările aduse Codului Penal vor fi votate pe 4 iulie în Camera Deputaților! Modificările au fost aprobate, pe 3 iulie, în Senat!

”Venim și blocăm toată Piața Victoriei cu mașini, motociclete și biciclete dacă se votează Codul Penal în Camera Deputaților! Abuzul în serviciu a fost redefinit! Majoritatea dosarelor pe abuz în serviciu sunt în pericol de a fi închise! Cei care scapă după redefinirea abuzului în serviciu sunt: Liviu Dragnea, Sevil Shhaideh, Cristian Popescu Piedone, Mihnea Costoiu, Andrei Chiliman, Nicolae Robu, Monica Pop, Nicusor Constantinescu, Ioan Oltean, Sergiu Diacomatu, Marko Attila și lista e lungă.”

Ședința de plen a Camerei Deputaților începe, astăzi, la ora 10:00, cu dezbateri asupra ordinii de zi, iar, de la 14.00, va începe votul proiectelor. Primul din mapa parlamentarilor vizează Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.286/2009 privind Codul penal, precum şi a Legii nr.78/2000 privind prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie (PL-x 406/2018) – lege organică Adoptat de Senat – 3.07.2018

Comments are closed.