Cătălin Cherecheș își amenință proaspăta soție însărcinată cu divorțul după ce părinții acesteia au fost reținuți de DNA. Primarul din Baia Mare vrea să se lepede și de soacră după ce a fost prinsă în flagrant când încerca să dea mită 50.000 de euro ca să-și scape ginerele de închisoare. Șocant este faptul că primarul Cherecheș pare că vrea să scape complet de soție și de familia ei, la nici două luni după nunta spectaculoasă în stil nord-coreean.

Soția lui Cătălin Cherecheș a fost adusă și ea la sediul DNA Cluj, iar mașina acesteia a fost percheziționată de polițiști. Totul după ce mama sa a fost prinsă în flagrant în timp ce dădea mită de 50 de mii de euro. Primarul din Baia Mare neagă orice implicare și a declarat că nu știe ce au vrut soacra sa să facă.

Cătălin Cherecheș, primar Baia Mare: „M-am trezit într-un film într-o scenetă cu tom și jery, cineva se întâlnește într-o piață din Târgu Mureș și negociază un dosar penal”.

Banii erau pentru judecătoarea care va decide dacă primarul Cherecheș va ajunge în spatele gratiilor în dosarul în care este acuzat de luare de mită. Sentința finală va fi luată pe 24 noiembrie. Edilul a anunțat că va divorța de soție dacă a avut o implicare în acest caz.

Cătălin Cherecheș: „Dacă soția mea m-a mințit și mi-a ascuns anumite lucruri, chiar gândindu-se că mi-ar face un bine, în secunda doi Cherecheș devine cel mai râvnit burlac al României.

Edilul s-a căsătorit cu fast în luna septembrie, atunci când evenimentul a fost dat în direct chiar pe pagina de Facebook a primăriei. Cherecheș povestea atunci cum o testează pe soție.

Cătălin Cherecheș este la al doilea dosar de corupție. Prima oară, acesta a fost ales primar chiar din închisoare.

Comments are closed.