Monica Vasilescu

Dragnea își arată ”mușchii”. Deranjat de ieșirile tot mai dese și dure ale fostului său ”camarad”, Victor Ponta, Liviu Dragnea se răzbună așa cum știe cel mai bine, prin instituțiile statului. El l-a exclus astăzi pe Victor Ponta din Comisia de Afaceri Europene și din Comisia de Politică Externă, colegii săi de la noul partid înființat, Pro România, fiind și ei trimiși la Comisia pentru Drepturile Omului.

”Azi am fost sancționat de către Președintele Camerei Deputaților ( Dl Liviu Dragnea) / după 4 mandate de deputat ( plus ministru și Premier) am fost exclus din Comisia de Afaceri Europene și din Comisia de Politică Externă /

Am ajuns astfel la Comisia de Abuzuri și o să mă ocup să arăt toate abuzurile comise de Puterea actuală – colegii mei de la #ProRomania au fost toți exilați la Comisia pentru Drepturile Omului – o să își faca datoria foarte bine și acolo! Răzbunarea este arma prostului( ajuns la Putere)/ dar #ProRomania o să lupte în continuare cu și mai multă îndârjire!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

În plenul Camerei Deputaților, Victor Ponta i-a transmis lui Liviu Dragnea că se va ocupa de toate abuzurile lui și i-a spus un sarcastic: ”La Mulți Ani”.

 

Comments are closed.