Monica Vasilescu

După multe termene procedurale de la Înalta Curte de Casație și Justiție, în care s-au schimbat completele de cinci judecători, procesul lui Liviu Dragnea a intrat în linie dreaptă. Cu o amânare, desigur. Judecătoarele lui Dragnea – Rodica Aida Popa (președinte), Lucia Tatiana Rog, Alexandra Iuliana Rus, Luciana Mera și Simona Enceanu – au decis, astăzi, să amâne cauza pentru data de 18 martie, atunci când poate fi audiat și Dragnea, nefiind prezent în sală la judecarea faptelor de care este acuzat și condamnat (trei ani și șase luni – cu executare). Pe urmele sale au călcat și cei de la DGASPC Teleorman, care nu au participat la judecata de astăzi, la fel cum a procedat și fosta soție a lui Dragnea, Bombonica Prodana, dar și una dintre angajatele fictiv – Adriana Botorogeanu.

Floarea Alesu, fost director DGASPC Teleorman, își menține declarațiile, la fel și Claudiu Balaban, Nicușor Gheorghe, Valentina Marica, Ionel Marineci, Rodica Miloș, Adriana Botorogeanu, Bombonica Prodana, Anisa Stoica. Dragnea, prin cei doi avocați – Flavia Teodosiu și Marian Nazat – a spus că dorește să dea declarații și în fața acestui complet de judecată. Rămâne de văzut când…

UPDATE: Înalta Curte de Casație și Justiție a acceptat audierea lui Liviu Dragnea în cadrul acestui proces, dar și reaudierea a doi inculpați și cinci martori. Judecătoarele i-au pus în vedere lui Dragnea să se prezinte la instanță pe 18 martie.

Comments are closed.