USR cheamă toți cetățenii români la un protest pașnic miercuri, 27 iunie, în Parcul Izvor din fața Parlamentului, începând cu ora 12:00. Miercuri este ziua în care se votează în Parlament moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD. Ziua în care acest partid trebuie să plece de la putere!

Discursul lui Liviu Dragnea de ieri în care a anunțat că va merge “până la capăt” înseamnă asaltul final asupra justiției. O societate fără o justiție independentă nu mai este funcțională. Nu putem să îl lăsăm pe Liviu Dragnea să își ducă planul “până la capăt”! Trebuie să luptăm pentru justiție și democrație.

Cel mai probabil urmează o Ordonanță de Urgență, după modelul OUG 13. O putem opri doar împreună în stradă! USR își face treaba în Parlament, Dragnea și argații lui din PSD sunt exasperați, dar o ordonanță de urgență poate fi oprită doar în stradă. Merită să îți iei miercuri o zi liberă pentru România! E în joc viitorul tău, al copiilor și al nepoților tăi.

Ieri, Liviu Dragnea le-a cerut scuze infractorilor care stau în pușcării, în timp ce în România copiii merg la culcare flămânzi, învață în școli dărăpănate și cu toalete în curte, ajung în spitale murdare și contaminate cu infecții. Rușine, Liviu Dragnea! Ajunge cât ți-ai bătut joc de români!

Pentru acest infractor nu mai contează nimeni și nimic. E în stare de orice ca să scape el de pușcărie. Nu contează că pune în pericol siguranța României. Ia-ți o zi liberă, miercuri, pentru România! Hai în stradă să protestăm pașnic împotriva unei guvernări a infractorilor.

USR va fi în stradă alături de oamenii care au avut încredere în noi, să îi reprezentăm în Parlament, și să le apărăm drepturile. Membrii USR din toată țara vor veni, miercuri, la București!

Comments are closed.