Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a făcut declarații, marți, privind intrarea primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, în cursa pentru Primăria Generală. Potrivit lui Bogdan, Piedone este destinat să ocupe locul 4 în alegeri și există riscul ca acest lucru să afecteze șansele fiului său în competiția electorală pentru Primăria Sectorului 5.

Bogdan a subliniat faptul că PNL este singurul partid care și-a depus candidaturile în peste 95% din localitățile țării, evidențiind determinarea partidului de a se implica activ în alegerile locale.

„Cred că Piedone se va plasa pe locul 4 şi are toate şansele să îl ajute şi pe fiul său să piardă alegerile acolo”, a spus Rareş Bogdan la Digi24.

„Sigur că astăzi pare că nu sunt activate cele ale PSD şi PNL în favoarea celor doi candidaţi care au intrat mai târziu în cursă dar pe măsură ce se va apropia data alegerilor, sunt convins că acest lucru se va întâmpla şi îşi va maximiza scorul”, a declarat Rareş Bogdan.

„Suntem singurul partid care am depus în peste 95% din localităţile, unităţile administrative ale României. Asta arată respectul pe care îl arătâm cetăţenilor”, a mai afirmat Rareş Bogdan.

Comments are closed.