Monica Vasilescu

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, este de părere că țara noastră a ajuns pe mâna unui avid de putere și-l face pe Liviu Dragnea ”psihopat incult”. Într-o postare foarte apreciată pe Facebook, Băsescu își exprimă crezul că, în intimitatea lui, Dragnea se crede ori Ceauşescu ori Napoleon.

”Oare cum am ajuns aici ?
România stat membru NATO şi UE se află la mâna şi mintea unui psihopat incult, dar avid de putere .
Un psihopat care, fără ruşine, cumpără cu bani publici bugetari, pensionari şi asistaţi sociali ;
Un psihopat care a capturat pur şi simplu cel mai mare partid socialist din Europa ;
Un psihopat care a subjugat o majoritate parlamentară ce reacţionează cu slugărnicie la toate „pohtele” lui ;
Un psihopat care a impus un program de guvernare ce a făcut pulbere echilibrele macro-economice ale ţării ;
Un psihopat care ameninţă public că va distruge „statul paralel” când de fapt el vrea aducerea tuturor instituţiilor statului la cheremul lui ;
Un psihopat care a schimbat patru premieri (Ponta, Grindeanu, Tudose şi Dăncilă) până a găsit unul şi incompetent şi slugoi (primilor trei le lipsea doar ultima calitate).
Un psihopat care stă la putere pentru că a avut abilitatea să se înconjoare de o cohortă de slugi printre care şi „liberalul roşu” (Tăriceanu), care îl susţine necondiţionat de dragul puterii şi în dispreţul interesului ţării .
Eu cred că în intimitatea lui Dragnea se crede ori Ceauşescu, ori Napoleon. Nu-şi dă seama că este un psihopat care omoară o ţară pentru că în jurul lui nu este nimeni care să-i spună STOP.
Oare cum am ajuns aici ?
PS – Chireac, Dăncilă,Gâdea, Carmen Dan, Abraham,Rovana,Hadăr, Roşca, Mihaiu,Bolcaş, Badea, Buşcu, A3, etc., băgaţi mare cu linsul lui Daddy ca să-i agravaţi boala.”

Comments are closed.