Monica Vasilescu

Diana Părău este o tânără din București, în vârstă de 35 de ani. Mamă a doi copii, Aida Elena de 12 ani și Robert Andrei în vârstă de 8 ani, Diana s-a căsătorit luna trecută pe un pat de spital, cu gândul de a se regăsi cu soțul ei mai repede pe lumea cealaltă. A spus acest lucru fiindcă suferă de o tumoră cerebrală gravă, de grad III, iar starea sa de sănătate este mai rea pe zi ce trece.
Diana Părău a fost operată, în luna februarie a anului trecut, în Spitalul Bagdasar, apoi a urmat procedura de  radioterapie, zilnic, timp de 6 săptămâni, iar în luna octombrie a primit vestea tristă că tumora a recidivat.
Durerile frecvente de cap, amețelile groaznice care o fac să își piardă echilibrul, neputința au obosit-o pe Diana, care vrea să abandoneze această luptă cu viața, deși are o miză extremă: cei doi îngerași care au nevoie de mamă, dar și tinerețea ei!
În România medicii nu doresc să mai intervină asupra tumorii, dar a primit o șansă de la o clinică din Istanbul. Prima procedură recomandată de Comisia de Neurochirurgie este: intervenția chirurgicală de rezecție a tumorii mamă cu ajutorul sistemului de neuronavigare, urmat apoi de radioterapie, atât în zona operată, dar și asupra altor posibile metastaze. Radioterapia se va face după o perioadă de trei săptămâni de la intervenție, au spus medicii. Și cum, din păcate, viața atârnă de un fir de ață și, uneori, de bani, Diana are nevoie de 100.000 euro pentru toate procedurile chirurgicale, radioterapie, transport cu avionul, șederea pe teritoriul statului turc, medicație pre și post/operatorie!

Conturile în care se pot face donații sunt:

Părău Diana
RO54INGB0000999908829073 (RON);
RO96INGB0000999908829093 (EURO) deschise la ING BANK
Cos swift: INGBROBU
PayPal costinparau@yahoo.com

Comments are closed.